Despre noi

     SC EURATO SA înființată în anul 1994 este o societate privată cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale și industriale.

Din anul 2007 proiectăm și instalăm patinoare artificiale cu o suprafață cuprinsă între 180 - 1800 mp.

Din anul 2009 executăm protejarea suprafețelor metalice prin vopsire în câmp electrostatic. Culorile utilizate corespund gamei RAL.

 

Activitatea societății se desfășoară într-o hală industrială de 2500 mp, o minihală industrială de 450 mp, un depozit suplimentar de 550 mp, o sală de prezentare a produselor de 200 mp și o clădire de birouri cu suprafață desfășurată de 800 mp, situate în centrul țării, la Odorheiu - Secuiesc.

Produsele societății pot fi vizionate și contractate în afara sediului central și la punctul de lucru din București, precum și la reprezentanțele noastre din Iași, Suceava, Bacău, București, Pitești, Târgu Jiu, Timișoara,  Satu Mare, Oradea, Târgu Mureș.

Având un stoc de marfă permanent în valoare de peste 1.000.000 EUR produsele contractate pot fi livrate la termenul stabilit de client.

 
Activitate:
     Societatea noastră execută dotarea completă a supermarketurilor, realizează depozite frigorifice de mare capacitate, tunele de congelare rapidă ”bob cu bob”, depozite frigorifice cu atmosferă controlată (ULO). Utilajele frigorifice sunt automatizate, au decongelarea și sistemul de evaporare a apei de condens automat. Specialiștii societății realizează oferte pachet incluzând consultanță, proiect de amenajare, transport, montaj și asistență tehnică.

Din anul 2002 proiectăm și realizăm centrale frigorifice din 3, 4, 5, 6 compresoare ermetice, semiermetice, scroll sau cu șurub tip Bitzer, Copeland, Aspera, Tecumseh legate în paralel. Agentul frigorific utilizat este R 134A, R 404A, R 407C, R407F, R 410A, R 448A, R 449A, R 452A.

Tablourile electrice de forță și cutiile electrice de comandă sunt executate în baza proiectului propriu din componente Ganz și Dixell.

Izolația mobilierelor frigorifice este din poliuretan expandat și întărit fără FCKW. Camerele și depozitele frigorifice sunt executate din panouri izolate cu poliuretan expandat și întărit la 150 atm. Suprafața panourilor este acoperită cu tablă zincată, vopsită electrostatic, plastifiată și compatibilă alimentar, de culoare albă RAL 9010. Coeficientul de transfer termic al panourilor este 0,020 W/mK, iar densitatea spumei de poliuretan este 43 kg/mc.

Pentru echiparea acestora folosim agregate BITZER existând și posibilitatea recuperării căldurii degajate de către condensator și utilizarea ei în obținerea apei calde menajere sau/și a încălzirii spațiilor.


Panourile termoizolate utilizate în cadrul lucrărilor sunt agrementate tehnic și au avizul tehnic al Comisiei Naționale de Agrement Tehnic în Construcții.

Furnizorii:
     Componentele și piesele de schimb provin de la furnizorii lideri în acest domeniu pe plan european cum sunt:
Oferim condiții avantajoase de plată: contract cu plata în rate, contract prin leasing.
Informații suplimentare se vor furniza la cerere
.
 
Eurato S.A. © 2019 Toate drepturile rezervate. Developer: Maxweb