Istoria noastră

SC EURATO SA înființată în anul 1994 este o societate privată cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale, industriale și caroserii auto termoizolate

Despre noi

SC EURATO SA înființată în anul 1994 este o societate privată cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale, industriale și caroserii auto termoizolate.

Sediul central se găsește în centrul României, la Odorheiu-Secuiesc. Activitatea societății se desfășoară într-o clădire de birouri cu suprafață de 800 mp, într-o hală industrială de 2500 mp, o minihală industrială de 450 mp, un depozit suplimentar de 550 mp și o sală de prezentare a produselor de 200 mp.
Produsele societății pot fi vizionate și contractate, în afara sediului central, și la punctul de lucru din București, precum și la reprezentanțele noastre din Iași, Suceava, Bacău, București, Pitești, Târgu Jiu, Timișoara,  Satu-Mare, Oradea, Târgu-Mureș.

Subunitățile și componentele echipamentelor fabricate de companie provin în mare parte din importuri. Are o gamă largă de furnizori străini, cu peste 40 de companii din opt țări europene. Pentru a servi cât mai eficient piața, există trei divizii cu activități bine definite în cadrul companiei. Acestea sunt: departamentul frig industrial, departamentul frig comercial și departamentul frig auto. 
 

Departamentul frig industrial se ocupă de proiectarea, fabricarea și executarea instalațiilor frigorifice de înaltă performanță. Acestea includ camere frigorifice de mari dimensiuni, echipamente și depozite frigorifice pentru produse refrigerate și congelate pentru unitățile de prelucrare a cărnii sau a laptelui, instalarea de patinoare artificiale mobile.

Departamentul frig comercial se ocupă de proiectarea amenajării supermarketurilor și a magazinelor alimentare de dimensiuni mici și mijlocii, precum și cu instalarea echipamentelor și produselor specifice acestora. Acestea includ mini camere și camere frigorifice de depozitare a produselor refrigerate și congelate, vitrine frigorifice orizontale și verticale, lăzi și insule frigorifice, rafturi metalice și din lemn, mese pentru case de marcat, coșuri, cărucioare și orice alte accesorii care ridică nivelul de ….. unui magazin alimentar.
Departamentul frig auto se ocupă cu căptușirea și carosarea termică a autovehiculelor utilizate pentru transportul produselor alimentare perisabile.
Activitatea zilnică a companiei se desfășoară în conformitate cu cerințele standardului de calitate ISO 9001, standardul de mediu ISO 14001 și standardul pentru sănătate și securitate la locul de muncă OHSAS 18001.
Cea mai importantă cerință pentru organizarea activității este obținerea subunităților, a pieselor și materiilor prime de înaltă calitate, producerea produselor de cea mai bună calitate și, în cele din urmă, satisfacerea clienților. 

În timp ce acest lucru se face în scopul livrării produselor clientului și instalării la fața locului, evitați punerea în funcțiune neintenționată a personalului necalificat.

Pentru a satisface nevoile clienților în cel mai scurt timp posibil și pentru a oferi soluții personalizate, fabricăm diverse produse suplimentare în atelierele de specialitate ale companiei. Acestea nu sunt produse standard, non-serie, ci întotdeauna produse unice în funcție de dimensiunile suprafețelor furnizate de client. Camerele de refrigerare și de congelare mici sunt dimensionate din panouri prefabricate, iar ușile de refrigerare asociate în atelierul companiei sunt fabricate cu tehnologia germană achiziționată. Rafturile de pâine și legume pentru magazinele alimentare sunt de asemenea făcute în tâmplăria companiei. 


Elementele de decor, capace și pături din tablă de oțel, realizate din culori adecvate și definite de client, sunt realizate în stratul electrostatic de pulberi al companiei.


Echipamentele frigorifice, ansamblurile de grupuri mai sofisticate și cutiile de putere și control asociate acestora, luând în considerare condițiile locale, distribuția cererii de răcire, cerințele de mediu și funcționarea eficientă din punct de vedere energetic, sunt de asemenea produse de compania din Europa și se pot numi subunități ale producătorilor de renume mondial care utilizează componentele sale.
Prin 25 de ani de muncă continuă, livrarea de produse de calitate și livrarea de servicii, Eurato SA a devenit un factor indispensabil în industria pe întreg teritoriul României.

Partenerii noștrii

8352
Proiect completat
5564
Clienți
85
Angajați
894
Parteneri
image

Oferta noastră

SC EURATO SA înființată în anul 1994 este o societate privată cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale, industriale și caroserii auto termoizolate.

Proiectare

Fabricarea

Instalare

Calitate

Componente import

Subunitățile și componentele echipamentelor fabricate de companie provin în mare parte din importuri.

Consultanţă

Consultanţa este gratuit pentru clienți noștri. Puteți să ne adresați cu încredere.

Antemăsurătoare

Antemăsurătoare gratuit pentru clienți noștrii, folosiți cu încredere.
 

25 de ani de experiență

Prin 25 de ani de muncă continuă, livrarea de produse de calitate și livrarea de servicii, Eurato SA a devenit un factor indispensabil în industria pe întreg teritoriul României.

Made by Cityreklám