Vitrine frigorifice Dry Ager

CARNE GUSTOASĂ ȘI SUCULENTĂ CU DRY AGER DX 1000!

0.00

Dry Ager nu mai este un mister. Tu Însuţi poţi să produci carne gustoasă și suculentă cu aparatul DRY AGER DX 1000. La folosirea acestei tehnici rezultatul va fi o bucată de carne de calitate cu gust natural și cu o aromă mult mai intensă. Textura cărnii maturate va fi fragedă, moale și delicată. Vei observa că, atunci când carnea ”Dry Aged” este prăjită la grătar sau la tigaie, produce numai o cantitate mică de suc de carne iar grăsimea din jur emite o aromă picantă.

Category: Tags:

Descripție

Dry Ager nu mai este un mister. Tu Însuţi poţi să produci carne gustoasă și suculentă cu aparatul DRY AGER DX 500 și DX 1000. La folosirea acestei tehnici rezultatul va fi o bucată de carne de calitate cu gust natural și cu o aromă mult mai intensă. Textura cărnii maturate va fi fragedă, moale și delicată. Vei observa că, atunci când carnea ”Dry Aged” este prăjită la grătar sau la tigaie, produce numai o cantitate mică de suc de carne iar grăsimea din jur emite o aromă picantă.

CALITATEA CĂRNII
Cea mai bună carne pentru Dry Aging este vrăbioara și antricotul cu os. Soluţia cea mai bună ar fi de a cumpăra carnea de la un comerciant care achiziţioneaza produsele de la un abator de încredere.

DRY AGING
Cu cât este mai proaspătă carnea, cu atât mai bun va fi rezultatul. De aceea, este recomandată achiziţionarea cărnii care are un conţinut bun de grăsime și o rată ridicată a distribuiri interne. Este recomandat ca maturarea cărnii să se efectueze pe os, agăţată; motivul este diminuarea pierderii în greutate a cărnii pure, expusă la aer. Perioada recomandată pentru Dry Aging este cel puţin 21 zile, când este atinsă delicateţea maximă. După această perioadă, numai aroma devine mai intensă.

De reţinut! Perioada de maturare este posibilă până la 6 săptămâni, iar cerinţele manipulării igienice a produselor alimentare să fi e întotdeauna respectate, pentru un rezultat mai bun. Când procesul este complet, se taie crusta subţire, carnea fi ind gata pentru dezosare sau pentru porţionarea fripturilor.

Mai multe detalii

Reviewuri

Produsul nu are reviewuri

Made by Cityreklám